Position: sygdoms > 4 >

ernæring under hjernen kræftbehandling

   Brain kræftbehandling forlader kroppen svage og forarmet af næringsstoffer , kun fremme virkningerne af kræft . For kræft i hjernen hos patienter , er optimal ernæring afgørende for at bevare sundheden og forebygge bivirkninger

Vurdering


vurdering af det enkelte kræftpatienter » ernæringsmæssige status på en individuel basis er meget vigtigt . Denne indledende vurdering inkluderer dine kropsmål , blod analyse , næringsstofindtag analyse , og en personlig detalje af din appetit , mad præferencer og ernæringsmæssige problemer .

Kost


At spise sund mad , der giver optimal ernæringsmæssige standarder bidrager til at opretholde sundhed i cancer patienter. Fødevarer såsom fisk , fjerkræ , bælgfrugter , hele kerner og korn , og frugt og grøntsager bidrager til at forebygge fejlernæring og bivirkninger af kræft .

højt kalorieindhold , High Protein


Fordi kræft i hjernen har drastiske fysiske virkninger på kroppen, er det vigtigt at indtage overskydende kalorier og protein . En høj-kalorie kost bidrager til at øge energi-niveauer , og protein hjælper til at opretholde den fysiske integritet af kroppen .

Kosttilskud

Tilskud kan anvendes til at opnå vitaminer og mineraler, som du ikke får gennem din kost . Vitaminer og mineraler anvendes, herunder beta -caroten , selen , og vitamin C og E , bidrage til at styrke immunforsvaret og forebygge bivirkninger af kræft i hjernen behandling .

Overvejelser

Nogle tips kan bruges til at forbedre ernæring og appetit . Disse omfatter at spise små , hyppige måltider , øget appetit ved hjælp af lys motion eller appetit stimulanser , og tilføje ekstra kalorier og protein , f. eks krydderier .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------