Position: sygdoms > 4 >

hvordan man finder mesotheliom oplysninger hurtigt

  En diagnose af lungehindekræft kan være ødelæggende for de berørte person og hans eller hendes familie . En sjælden og især aggressiv kræft , er det forårsaget af udsættelse for asbest fibre . Symptomerne kan ikke blive vist for 20 , 30 selv 50 år efter eksponering .
Hvis du har brug for at læse op hurtigt på lungehindekræft årsager , behandlinger og retssager , vil denne artikel henvise dig til pålidelige og respekterede websteder .
1
Gå til statsstøttet Sites
-cancer. gov /cancertopics . /faktablad /Sites-Types /lungehindekræft
National Cancer Institute ' s hjemmeside har en enorm mængde information om diagnose og behandling , sygdom statistik , nyheder , kliniske forsøg , støtte og mestring spørgsmål , og meget mere.
-atsdr. cdc. gov /asbest /asbest /health_effects
Dette er en del af Centers for Disease Control hjemmeside . Det forklarer risikofaktorer og betingelser i forbindelse med udsættelse for asbest . De har et gratis nummer at ringe og en publikation kaldet "Living with Asbest-sygdom " .
-epa. gov /IAQ /asbestos. html
Dette site har en faktaark om asbest i forbindelse med indeklimaet
2
<. br > Gå til Medicinsk Sites
-webmd. com /lunge /asbest-eksponering er en 2-siders online ressource .
-mayoclinic. com/health/asbestosis/DS00482 beskriver forebyggelse , risikofaktorer , symptomer , diagnose og behandling af lungehindekræft

3
Gå til Public . Info Sites Sponsoreret af advokatfirmaer ( selvom du ikke ønsker juridisk rådgivning)
Disse hjemmesider er blandt de top-rangeret og er tilgængelige og offentlig-venlige . Hvis du ikke har nogen som helst interesse i at indgive en retssag , disse er værdifulde , let at navigere websteder .
-asbestos. com er en ressource -rige websted, der har været online i 10 år . Det regninger sig selv som en "one-stop ressource « , der giver offentlig uddannelse , information og henvisninger samt juridisk støtte /påstand evaluering . Sitet er sponsoreret af en personskade advokatfirma har specialiseret sig i asbest lov . Stedet har omfattende information online og i trykte brochurer om medicinsk behandling valgmuligheder , top lungehindekræft læger i hele USA , støtte grupper for lungehindekræft , kliniske forsøg, som er i gang , og meget mere.
-mesotheliomaweb. org er en anden ressource og uddannelse site . Det har omfattende information om mesotheliom symptomer , diagnose og iscenesættelse , behandlinger , specialister , links til andre sider , kliniske forsøg og ressourcer for patienter og deres familier . Sitet er drevet af ikke-advokater , men sponsoreret af en personskade advokatfirma har specialiseret sig i asbest-relaterede kræftformer
-. mesotheliomacenter. org er et tredje websted, der har op til minut lungehindekræft nyheder, links , behandlingsmuligheder , Q A , omfattende offentlige undervisningsmateriale og information , patienten supportoplysninger og web-ressourcer. Det er også sponsoreret af et advokatfirma med speciale i lungehindekræft , en af de første i landet til at udfordre asbest branchen .

gode råd og advarsler


 • Dette Artiklen er beregnet til at give læseren online ressourcer, der kan hjælpe dem til at forstå , hvad lungehindekræft er , og hvordan man finder behandling , forskning og støtte ressourcer .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------