Position: sygdoms > 4 >

hvordan man skal håndtere risikoen for asbest

   Asbest er en type mineral lange kendt for at forårsage visse former for kræft og lungesygdomme . Være udsat for asbest , selv i små mængder , kan føre til kræft som mesotheliom og kroniske lungesygdomme . Den bedste måde at beskytte dig selv fra at indgå alvorlige sygdomme , der er forbundet med asbest , er at minimere din risiko for kontakt med asbestholdige materialer . For at forvalte risikoen for udsættelse for asbest , skal du tage sundheds-og sikkerhedsforholdsregler . Uanset om du ønsker at beskytte din familie eller dine medarbejdere , forvaltning asbest er et vigtigt spørgsmål om sundhed og sikkerhed .
1
Kontakt en autoriseret asbest specialist . . Denne specialist kan bekræfte tilstedeværelsen af asbest i dit hjem , og vil gøre det på en måde, der ikke sætter dig eller dem tæt på dig i risiko for at blive udsat for stoffet .
2 .

Undgå materialer , som du mener kan indeholde asbest , indtil de kan testes . Disse kan omfatte Zonolite mærke loftisolering , rør eller kedel isolering , vinyl gulvfliser , brandsikring materialer , plastre , og nogle typer af cement .

3 .
Bestem sandsynligheden for asbest at være til stede i dit hjem eller firma. Hvis din bygning er helt ny , er det meget usandsynligt, at det indeholder asbest . Men , hvis bygningen blev opført før 1980'erne , er der en meget højere risiko for at det indeholder asbest.
4 .
Beskyt indkapslet asbest . Nogle materialer , der indeholder asbest , såsom gulvfliser , er sikkert at være omkring forudsat at de ikke er beskadiget på nogen måde. Nogle mennesker selv vælger blot at placere et ekstra lag af gulve over asbesten gulvfliser for at minimere risikoen for at beskadige asbest fliser og slippe den dødelige asbest fibre.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------