Position: sygdoms > 4 >

ilt ozon kræftbehandling

   Kemoterapi , strålebehandling og andre konventionelle behandlinger for kræft forårsager ofte invaliderende bivirkninger . Af denne grund har kræftpatienter søgt efter alternative behandlinger, såsom ilt eller ozon

Historie


Den medicinske anvendelse af ilt . og ozon datoer til 1800-tallet , men deres anvendelse som en kræftbehandling datoer til det tidlige tyvende århundrede . I 1919 hævdede Dr. William Koch han havde udviklet glyoxylide , et stof , der i teorien ville hjælpe kroppen slippe sig af kræft .

Funktion


Oxygen -frigivende forbindelser , og især ozon , er giftig i kroppen . Således vigtigste funktion af ilt og ozon behandlinger er at forgifte kræftceller .

Administration


Oxygen eller ozon behandlinger forskel på, hvordan de er administreret . For eksempel kan en læge indføre disse opløste gasser gennem et organ åbning eller injicere dem med en sprøjte .

Behandling Time

Behandling varierer meget . Afhængigt af din læge , din ozon eller ilt behandling kan forekomme så ofte som tre gange om dagen eller så lidt som en gang om ugen .

Advarsel

Ny forskning har ikke valideret effektiviteten af ilt og ozon behandlinger , heller ikke deres sikkerhed . Faktisk har læger rapporteret om alvorlige bivirkninger fra ilt og ozon behandlinger og endda død .

Ekspert Insight

The American Cancer Society stadfæster patienters ret til at vælge deres egen kræftbehandling . Ikke desto mindre , de opfordre dig til at diskutere alle tilgængelige behandlinger med din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------