Position: sygdoms > 4 >

kost efter tarmkræft

   Det er meget afgørende for tarmkræft patienter til at opretholde en sund kost før og efter tarmkræft behandling . Kræft Hjælp råder patienter til at holde en fødevare dagbog for at holde en rapport om, hvad de spiser , når de spiser , og virkningen af sådanne fødevarer på deres tarme . For kost efter tarmkræft , er det ikke kun om at spise , hvad der er nærende , men endnu vigtigere er det at være i stand til at identificere og fjerne fødevarer , der er årsag fordøjelsesproblemer

Du skal bruge: .
Solcreme
<. /h4 >

Kost efter kræft


Efter tarmkræft behandling , vil det tage nogen tid , før fordøjelse går tilbage til sin normale tilstand . Efter behandling af kræft , kan fødevarer, der er et højt fiberindhold som grøntsager og frugter give patienterne tynd mave eller diarré . For dem , der har undergået kolostomi , vil det tage flere måneder , før afføring normaliseres .

Foods, der er mere tilbøjelige til at forstyrre fordøjelsen og afføring inkluderer fiberrige frugter og grøntsager , kulsyreholdige drikkevarer , fedtet , rige og fed mad , kål og løg .

kost efter Kirurgi


Efter operationen for tarmkræft , kan patienterne ikke spise noget . Når de kommer hjem for at inddrive , skal de vende tilbage til normal spisemønstre . For dem , der har haft dele af deres tyktarmen fjernes operativt , vil afføringen sandsynligvis være mere løs , da tyktarmen absorberer vand . Nogle vil måske endda opleve diarré . Det er derfor vigtigt at forbruge masser af væske for at undgå dehydrering .

Din tarm vil vende tilbage til normal efter flere uger . Dette er tiden for at holde en fødevare dagbog med henblik på at identificere, hvilke fødevarer forstyrre din tarm . Mad dagbøger vil hjælpe diætister identificere , hvilke fødevarer til at fjerne fra kosten .

Kost efter stråling og kemoterapi


Stråleterapi ofte får patienterne til at opleve diarré . Det vil normalt tage et par uger efter behandlingen , før tarmene slå sig ned . Patienterne kan gives medicin til behandling af diarré .

Mens undergår strålebehandling , skal patienterne være religiøs i at tage deres medicin mod diarré . Patienter vil blive rådgivet af læger , når at reducere mængden af den medicin , de tager .

Tilsvarende med kemoterapi , diarré er stadig en almindelig tilstand for patienterne . Disse bivirkninger er dog blot midlertidige , og kan forsvinde efter behandlingen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------