Position: sygdoms > 4 >

kræftbehandling med abrikos frø

   Laetrile , også kendt som amygdalin , er fundet i pitten for abrikos frugt . Omkring 30 år siden , blev dette anset for at være den næste nye ting i form af kræftbehandling . Sjældent har der været sådan en debat i lægevidenskaben , da der var vedrørende dette emne

Abrikos Pits og Kræftbehandling


Den teori. bag abrikos gruber og kræftbehandling er , at amygdalin , som også er kendt som Laetrile og er indeholdt i pitten af abrikoser , producerer cyanid i sin reneste form . Cyanid , menes det , vil dræbe de kræftsvulster voksende .

fædre Laetrile Behandling


Drs . Ernst Krebs Sr og Jr. er den dobbelte fædre Laetrile behandling . Dr. Krebs Sr begyndte hans eksperimenter med den kemiske amygdalin i 1920'erne . Hans søn fortsatte med dette forsøg , nu med henvisning til amygdalin som " Laetrile " omkring 30 år senere .

Popularitet Laetrile Behandling


Laetrile behandling brast ind på scenen som en såkaldt mirakel kur for kræft i slutningen af 1970'erne , efter Ernst Krebs Jr. ' s forsøg . I 1982 blev det dog formelt fundet et videnskabeligt ineffektiv behandling protokol .

advarsler om Laetrile Behandling

De kemiske amygdalin , i sin reneste form , cyanid udgivelser , en meget giftig kemisk forbindelse . Når dette er indtaget, kan virkningerne blive katastrofale , nemlig , feber, opkastning , kvalme og leverskader .

Ekspert Insight

Medicinske eksperter med National Cancer Institute , at Laetrile kapsler har været kendt for at forårsage kritiske cyanidforgiftning hos dem, der har taget dem , for den grund , at de ikke anbefale Laetrile behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------