Position: sygdoms > 4 >

kræftbehandling med lydbølger

   Kræftbehandling metoder er altid undersøges og forbedres for at give patienter med den mest effektive måder at ødelægge kræft . Lydbølger er ved at blive vurderet som en mulig ny teknik til at befri kroppen af kræft

Identifikation


Teknikken med at bruge lydbølger til behandling af cancer , kaldes høj intensitet fokuseret ultralyd ( HIFU ) . Lydbølger kan passere uskadelig gennem kroppen og ødelægge kræft tumorer .

Funktion


HIFU terapi mål kræftceller i regioner dybt i kroppen , ligesom prostata -, bryst- og lever , og tilbyder et sikrere alternativ til kirurgi og strålebehandling til at bekæmpe kræft .

funktioner


højfrekvente lydbølger varme op målrettede væv i kroppen . Ved at fokusere behandling til specifikke kræft områder , der omgiver dele af kroppen er tilbage uskadt .

Potentielle

HIFU er stadig i eksperimentel etaper . Et klinisk forsøg udført på University College Hospital i London og prinsesse Grace Hospital i London , der anvendes HIFU til behandling af 172 mænd med prostatakræft . Et år senere , var 159 mænd fulgt op , og tooghalvfems procent havde ingen gentagelse .

yderligere forsøg

Teknikken er stadig at blive evalueret for dets effektivitet sammenlignet med andre standard kræftbehandling . Cancer Research UK er finansiering undersøgelser, som sammenligner HIFU til andre behandlinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------