Position: sygdoms > 4 >

laser behandling for mavekræft

   Mavekræft , også kaldet mavekræft , er karakteriseret ved uhæmmet formering af celler foring maven . Som pr National Cancer Institute , er cirka 20. 000 personer diagnosticeret med denne kræft hvert år nedsætte i USA Der er ingen fuldstændig helbredelse , men behandling såsom laser stråling , kemoterapi og kirurgi er ofte bruges til at styre væksten og yderligere spredning af kræftceller .

Laserbehandling


Laserlys bruges som enten en del af den kirurgiske procedure eller som en del af strålebehandling sessioner . . I en laser operation, er en laser knyttet til et endoskop ( et tyndt rør med en lyskilde ) . Laser er en intens stråle af lys , som i dette tilfælde bruges som en kniv til at skære igennem kroppen . I strålebehandling , bjælker laser er bestrålet på maligne celler til at destruere dem .

Tidsramme


Radiation sessioner med laserstråler er generelt holdt 2 til 3 gange om ugen for næsten en måned . Dog kan tidsrammen varierer afhængigt af den interne spredning af kræftcellerne .

Fordele


Laser kirurgi og laser stråling indebærer minimal smerte og er minimalt invasive teknikker . De er især til gavn for ældre patienter mavekræft , og til dem der lider af hjertesygdomme .

Effects

Mavesmerter og skader på de nærliggende raske væv er almindelige bivirkninger af laserstråler , når de anvendes mod mavekræft . Andre generelle komplikationer omfatter hårtab , appetit reduktion , træthed og træthed .

Advarsler

Du kan rådes til at reducere din eksponering for sol stråling og miljøforurening , mens de gennemgår laserstråling behandling for mavekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------