Position: sygdoms > 4 >

nægtelse af kræftbehandling

   Mens mange kræftpatienter gennemgår måneder eller år i en løbende behandling , der er dem, der laver den kontroversielle beslutning om at give afkald kræftbehandling . De gør det af forskellige årsager , og deres kære har en række af reaktioner

lovlighed


Det er helt lovligt . at nægte behandling for kræft , forudsat at du er under myndighedsalderen .

Mindreårige


Mindreårige har sværere ved at nægte behandling for kræft og undertiden få viklet ind i retssager , når de nægter . Læger og familiemedlemmer ofte afviser mindreåriges forsøg på at afvise behandling .

rationaler


Folk har forskellige årsager til at afslå kræftbehandling . I mange tilfælde er smerte og lidelse forårsaget af behandlinger som kemoterapi mere smertefuldt end at lade kræft løbe sit løb , og patienterne vælger at tilbringe deres sidste dag hjemme hos deres familier . Andre årsager omfatter religiøs overbevisning eller økonomiske vanskeligheder .

om etnisk Component

Nogle undersøgelser viser, at i det mindste i tilfælde af brystkræft , kan en persons race spiller en rolle i beslutningen om at afvise behandling . Ifølge undersøgelser foretaget af Dr. Monica Rizzo fra Emory University School of Medicine i Atlanta , afrikansk-amerikanske kvinder med fremskreden brystkræft er mere tilbøjelige end andre grupper af kvinder at nægte brystkræft behandling .

Behandling Alternativer

I nogle tilfælde kan patienter give afkald på de traditionelle behandlinger som kemoterapi og i stedet vælge holistiske behandlinger . Alternative behandlinger omfatter naturlægemidler , elektrode terapi og iltbehandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------