Position: sygdoms > 4 >

overgangsmetaller anvendes til behandling af kræft

   Overgangsmetaller er kemiske elementer , der falder i grupper 3 til 12 i det periodiske system. Herunder ædle metaller som guld og sølv , er de kendt for at være metallisk i deres naturlige stater , med højt smeltepunkt og kogepunkter , og er meget tæt . Baseret på en nylig undersøgelse , kan overgangsmetaller være effektivt dræber visse typer kræftceller tidligere immun over for andre former for kræft narkotika

Overgang . Metaller Defineret


Transition metaller , også kendt som overgangen elementer , er faste stoffer ved stuetemperatur , med de mest bemærkelsesværdige undtagelse er kviksølv , der er flydende i sin naturlige tilstand . De mest populære overgangsmetaller ædle metaller såsom guld , sølv og kobber , og de er kendt for at være gode katalysatorer , lette oprettelsen af visse stoffer . For eksempel er jern en vigtig del af den proces, der binder kvælstof og brint i dannelsen af ammoniak .

Hvordan Transition Metals dræbe cancerceller ?


Overgang metaller er meget effektive i at kombinere med andre elementer til at danne visse stoffer , især dem stoffer der bruges til at skabe medicin , der dræber celler . Når det bruges i kræftlægemidler , atomerne af overgangsmetaller låsen på DNA af kræftceller og tricks cellerne i selvdestruerende . Cisplatin , en af de mest effektive kræftlægemidler , indeholder overgangen metal platin .

overgangsmetaller og Vigtig Cancer Research


Ifølge en oktober 2009 artikel i " Science News Daily , " forskere bruger kræftlægemidler indeholdende overgangsmetaller elementer osmium og ruthenium var effektive i drab æggestokkene og tyktarmskræft celler i fag . Udført på University of Leeds og University of Warwick , både i England , forskere var også i stand til at bruge disse overgangsmetaller at dræbe kræftceller , der havde opbygget en immunitet over for Cisplatin .

Kan Overgang Metals fremkalde kræft ?

Sjovt nok , i en tysk undersøgelse i 2006 , fandt forskerne , at høje niveauer af overgangen grundstoffer som jern , kobber og bly kan fremkalde ondartet kræft cellevækst i brystvæv . Overgang metal cadmium , betragtes som en vigtig aktør i brystkræft cellevæksten af National Institutes of Health , kan udgøre en overhængende fare på grund af sin tilstedeværelse i cigaretrøg og forurenet mad og vand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------