Position: sygdoms > 4 >

prognosen for brystkræft tilbagefald

   Brystkræft kan komme igen, hvis den indledende behandling ikke fjerne alle kræftceller i kroppen . I de fleste tilfælde er prognosen for tilbagevendende brystkræft ikke så dårlig som dem med mere avanceret brystkræft

Behandling


Tilbagevendende . brystkræft er let behandles for de fleste patienter . Hvis den oprindelige kræft blev behandlet med strålebehandling , vil andre behandlingsmuligheder kan udnyttes .

Tests


Hvis en mistanke om recidiv , muligt prøver, der skal ske , er en blodprøve , ultralyd , computertomografi , magnetisk resonans , bryst x-ray , eller knoglescanning . Disse tests vil tjekke for at se, om kræften har spredt sig til andre dele af kroppen .

Statistik


Ifølge Radiologisk Society of North America ( RSNA ) , 5 til 10 procent af kvinder med tilbagevendende brystkræft , som var behandlet for invasiv brystkræft vil have fjernmetastaser . Det betyder, at kræften har spredt sig fra brystet til andre dele af kroppen .

Ekspert Insight

RSNA ligeledes, at 5 til 10 procent af kvinderne har tilbagevendende brystkræft , der er for omfattende at blive opereret .

Prognose

De fleste kvinder med tilbagevendende brystkræft vil ikke have fjernmetastaser . Når tilbagefald er kun i brystet , den femårige kur sats er 60 til 75 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------