Position: sygdoms > 4 >

stadie 4a Hodgkins sygdom

   Hodgkins lymfom er en kræftform, der manifesterer sig i lymfeknuderne systemet , men venstre ubehandlet, kan udvides til andre organer i kroppen

tidlige stadier <. /h2 > Efter diagnosen er kræft iscenesat fra I -IV . Stage jeg kun involverer en lymfeknude . Fase II betyder, at kræft er i to eller flere lymfeknuder på samme side af mellemgulvet . I fase III , er sygdommen i to eller flere lymfeknuder på begge sider af mellemgulvet .

Stage Fire


Stage IV betyder , at sygdommen har spredt sig til to eller flere af de lymfeknuder på begge sider af membran og til andre organer .

En --- Ikke-Symptomatisk


Udpegningen af A i en diagnose identificerer , at sygdommen ikke er manifesterer nogen fysiske symptomer for den enkelte.

B --- Symptomatisk


Udpegning af B betyder, at der er betydelige tegn og symptomer som hævelse af lymfeknuder , smerter fra indtagelse af alkohol , eller vedvarende feber .

Behandling efter diagnosen

Hodgkin 's sygdom har en af de højeste genanvendelsesprocenter på ca 95 % efter behandling . Kemoterapi og /eller strålebehandling vil blive ordineret af din onkologer . Jo før din behandling begynder bedre resultat for en lang levetid .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------