Position: sygdoms > 4 >

standard behandling for kræft i bugspytkirtlen

   Pancreascancer oprindelse i bugspytkirtlen , som er et organ , der ligger bag maven . Bugspytkirtlen er ansvarlig for at hjælpe med fordøjelsen og regulere sukkerstofskiftet . Behandling for kræft i bugspytkirtlen afhænger scenen , spredning, type og placering af kræft

Kirurgisk behandling


Kirurgi er gennemført. om patienter, hvis kræft er lokaliseret . Ca. 15 til 20 procent af kræft i bugspytkirtlen patienter opfylder kriterierne for kirurgi , ifølge Pancreatica . org .

stråling


Eksterne ( bruger en maskine uden for kroppen) og interne ( en invasiv procedure ved hjælp af medicinske instrumenter såsom kanyler og katetre ) strålebehandling anvendes til at dræbe kræftceller eller forbyde deres vækst . Strålingen tager form af x-stråler eller radioaktive stoffer afhængigt af scenen og typen af kræft .

Kemoterapi


Kemoterapi , der indtages oralt eller intravenøst , er et stof bruges til at stoppe bugspytkirtelkræftceller fra dividere eller til dræbe kræftcellerne . Kemoterapi kan bruges i forbindelse med kirurgi og strålebehandling .

Biologic Terapi

Biologic terapi , også kaldet Biotherapy eller immunterapi , bruger en patientens immunforsvar til at bekæmpe kræft i bugspytkirtlen . Monoklonale antistoffer , vacciner og vækstfaktorer , som har en kendt anti-tumor effekt anvendes i Biotherapy at genoprette den naturlige forsvar til kampen mod kræft. Ved hjælp af disse behandlingsmetoder , kan immunsystemet lærer at genkende kræftceller og ødelægge dem .

nye behandlinger

Der er flere nye behandlinger, er ved at blive undersøgt gennem kliniske forsøg såsom målrettet medicinsk behandling ( lægemidler, sigter mod specifikke kræftcellen abnormiteter ) , angiogenese -hæmmere ( lægemidler, der kan forhindre kræft i at vokse nye blodkar ) og kræft i bugspytkirtlen vacciner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------