Position: sygdoms > 4 >

tegn og symptomer på halshvirvelsøjlen kræft

   halshvirvelsøjlen kræft er en tilstand, hvor tumorerne vokser langs rygsøjlen . Disse tumorer kan sidde langs ryghvirvler eller inden for de proceduremæssige sac . Dette er en sjælden tilstand , der kun udgør 0,04 procent af alle tumorer og 10 procent af alle knoglerne tumorer , ifølge The Doctors af USC på USCSpine. com . Læger vil forsøge at helbrede kræft uden kirurgi , medmindre tumorer skaber en neurologisk blok , hvilket betyder at de er krænke nerve funktion og hindrer brugen af arme, ben eller blærekontrol . Hvis du er bekymret halshvirvelsøjlen kræft , skal du søge en MR-scanning og en diagnose fra en kvalificeret radiolog .

Neck Pain


Nakkesmerter er et fremherskende symptom på halshvirvelsøjlen kræft . Dette er ikke til at sige , at alle nakkesmerter er tyder på kræft . Den type af smerter forbundet med halshvirvelsøjlen kræft er ubarmhjertig og ikke afløst af traditionelle metoder til nakken smertelindring , såsom massage , kiropraktik manipulation eller smertestillende medicin .

Tab af Motion


Halsen er designet til at have en række bevægelse , der går fra side til side , op og ned og rotere . Gradvis mindskes bevægelse opstår som halshvirvelsøjlen kræft skrider frem, hvilket gør det vanskeligere for patienterne at udføre simple hoved bevægelser . Patienterne vil klage over en stiv nakke , der ikke går væk og miste bevægelse , især i områder , hvor en tumor kan hindre spinal bevægelse .

Svaghed i ekstremiteter


de nerver, der udspringer af cervikal regionen af rygsøjlen giver sensoriske og motoriske input til arme og ben . De har også medvirke til at fastholde blærekontrol . Hvis der er en hindring for disse nerver som følge af tumor vækst kan nerverne blive komprimeret og ikke får de næringsstoffer de har brug for at holde sig sund . Som et resultat , kan arme og ben bliver svag , mister motorstyring og fingerfærdighed . Du kan føle behovet for at gå på toilettet oftere end normalt og har anfald af inkontinens .

influenzalignende symptomer

I modsætning til andre livmoderhalskræft spinal forhold såsom diskusprolaps skiver og stenose , dem med halshvirvelsøjlen kræft kan opleve influenzalignende symptomer , som ikke forsvinder. Feber , nat-svedeture og træthed er meget almindelige symptomer , sammen med et tab af appetit og depression . En stiv nakke med en kold , der ikke går væk , er en indikation af, at der er noget meget mere end en muskel-skelet tilstand forekommer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------