Position: hotel888 > 4 >

Sådan opdager kræft i bugspytkirtlen tidligt

  Kræft i bugspytkirtlen er en af de vanskeligste kræftformer i tide at opdage , og derfor en af de mest dødbringende . Normalt kræften har spredt sig i kroppen , når symptomerne er slemt nok for patienten at se lægen . Kendskab til de tidlige symptomer på kræft i bugspytkirtlen kan i høj grad øge chancen for en vellykket behandling af kræft og øge behandlingsmulighederne
1

Meddelelse tab af appetit .
Et tab af appetit er ofte den tidligste af de symptomer på kræft i bugspytkirtlen . Hvis du har uforklarlige tab af appetit se din læge for lægehjælp og bugspytkirtelkræft screening , hvis de føler, at det er berettiget .
2 .
Vær opmærksomme på eventuelle mavesmerter .
Mavesmerter kan skyldes mange forhold , i hvert fald ikke bare kræft i bugspytkirtlen . Kræft i bugspytkirtlen er dog generelt karakteriseret ved en kedelig smerte i underlivet , der udstråler tilbage mod rygsøjlen . Mens nogle mavesmerter falder med om , kan bugspytkirtelkræft smerter stige med om .

3 .
Beretning mørke urin eller lettet afføring .
Dette kan være tegn på, at din krop har svært ved at fordøje og absorbere fødevarer på grund af de skader, udført af kræft til bugspytkirtlen .
4 .
øje med gulnet hud og øjne .
Bugspytkirtelkræft kan forårsage øgede koncentrationer af bilirubin i blodet, hvilket fører til symptomer på gulsot . Gulning ofte viser tydeligst i det hvide i øjnene . Vær sikker på at rådføre sig med en læge om gulsot og overveje at få specifikke blodprøver gjort for kræft i bugspytkirtlen screening .
5 .

Hold øje med en generisk følelse af sygdom .
En vag og endda gnave forstand, at du bare ikke føles rigtigt kan ledsage tidlig kræft i bugspytkirtlen . Skriver ikke disse følelser ud som undertiden lavt niveau kvalme , træthed eller generel smerter kan være et tidligt tegn på kræft i bugspytkirtlen.
* Se flere tips til påvisning af kræft i bugspytkirtlen nedenfor .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er i en højrisikogruppe ( især aldre fra 60 til 80 ) anmode om en årlig kræftscreening , der ville omfatte påvisning af kræft i bugspytkirtlen.
 • Hvis du jævnligt udsat for kendte kræftfremkaldende stoffer ( rygning eller arbejder med kemikalier ) skal du sørge for at informere din læge og tidsplan passende prøver . Bestræber sig på at holde op med at ryge.
 • Tidlig opdagelse er afgørende for at øge succesraten for behandling af kræft .
 • Se relaterede artikler over for flere former for medicinsk rådgivning og behandling muligheder.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------