Position: hotel888 > 4 >

Sådan stedet prostatakræft symptomer

  Prostatakræft symptomer er svære at genkende i sin tidligste stadier siden begyndelsen af prostatakræft er oftest asymptomatisk . Kendskab til symptomer på prostatakræft kan hjælpe dig med at opdage det tidligere end mange , men da det generelt er meget langsom i sin vækst i forhold til andre kræftformer .
1 .
Vær opmærksom på at drible .
ofte en af de første tegn på prostatakræft er svært slutter vandladning . Dette kan være tegn på prostata problemer , hvoraf nogle kan være relativt godartet .
2 .
Vær opmærksom på vanskeligheder og frekvensen af vandladning .
Hvis din frekvens eller vanskelighederne ved at urinere stigninger kan det være et tidligt tegn på prostatakræft . Prostatakirtlen er på størrelse med en valnød og sidder under blæren på toppen af urinrøret . Hvis det bliver udvidet , kan lægge pres på dette område forårsager enten hyppig eller vanskelig vandladning .

3 .
Rapport noget blod i urinen eller sæd .
Normalt et tegn på en alvorlig tilstand blod i urinen eller sæd er en af de klynge af symptomer , der tyder på prostatakræft . Prostatakræft behandling er oftest lykkes , så tøv ikke få lægehjælp og prostatakræft test .
4 .
Vær opmærksom på andre prostatakræft symptomer .
Hvis kræften begynder at sprede sig, kan du have hævede lymfeknuder i din bækkenpartiet eller smerter i øvre lår og ryg . Smerter kan forekomme i sædafgang , eller du kan have svært ved at få en erektion .
5 .

Få testet årligt for Prostata Specifikt Antigen ( PSA ) .
Især for mænd over halvtreds , denne test er et must for tidlig påvisning af prostatakræft . PSA tæller er den mest betydningsfulde indikator for prostata cancer rådighed . Siden begyndelsen af prostata kræft kan være uden symptomer , skal du sørge for at planlægge denne test .
* Se nedenstående tips for at få flere oplysninger om prostatakræft symptomer og behandlingsmuligheder .

gode råd og advarsler


 • Prostatakræft symptomer er alle alt for let bortforklares . Hvis du har disse symptomer se din læge .
 • Lad ikke forlegenhed for at holde dig fra at få den behandling du har brug for . Hvis de får lov at komme videre ubehandlet , kan prostatakræft være yderst skadelig .
 • Tal med din læge for at få en officiel diagnose sammen med medicinsk rådgivning om behandlingsmuligheder .
 • Se relaterede artikler over for mere information om sundhed og diagnose bistand .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------