Position: hotel888 > 4 >

hvad er bækken kræft ?

   Bækken kræft er kræft i en af de organer i dit bækken område . Mulige typer af kræft i din bækken omfatte alle kræftformer af de mandlige og kvindelige kønsorganer

Livmoderhalskræft


Livmoderhalskræft er . kræft i livmoderhalsen . Livmoderhalsen forbinder livmoderen til vagina . Denne langsomtvoksende kræft har ofte ingen symptomer , så hvert år PAP test, der kræves for at opdage eventuelle problemer .

uterus og Endometriebiopsier Kræft


livmoderkræft former i musklen eller væv af livmoderen og præsenterer mere efter overgangsalderen . Endometriecancer sker i vævet , at rederierne i livmoderen . Oftest denne kræftform begynder i celler , der gør eller frigive slim eller andre væsker .

Kræft i æggestokkene


Kræft i æggestokkene forekommer i en eller begge af æggestokkene , og kan danne på overfladen af æggestokken eller i ægceller .

Vaginal og vulva Kræft

Vaginal kræftformer i skeden eller fødselskanalen . Vulva cancer præsenterer i de ydre kvindelige kønsorganer . Vulva cancer kan påvirke klitoris , skeden læber og vaginal åbning .

Mand Bækken Kræft

Testikelkræft præsenterer på den ene eller begge testikler . Testikelkræft kan begynde de celler , der udgør sæd eller de celler , der gør mandlige hormoner . Peniscancer er en sjælden kræftform, der oftest former i de celler, der danner den indvendige foring af penis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------