Position: hotel888 > 4 >

lymfom & æggestokkræft risici

   Ingen kan forudsige, hvem der vil og ikke vil få kræft . Imidlertid er visse faktorer i forbindelse med øget risiko for forskellige former for kræft , herunder lymfomer og ovariecancer

Overvejelser for risikofaktorer

Det er vigtigt at huske , at der visse risikofaktorer for en bestemt type kræft , ikke betyder, at du vil få at kræft . En person med flere risikofaktorer for en type kræft måske aldrig udvikle kræft , mens en person med nogen risiko faktorer kan .
.

Risikofaktorer for kræft i æggestokkene


Risikofaktorer for kræft i æggestokkene indeholde visse arvelige genmutationer ( mindre sandsynligt årsag ) , familie historie, brystkræft , aldrig at få børn , infertilitet med eller uden brug af fertilitetsmedicin , ved hjælp af hormonbehandling , fedme og bruge medicin danazol at behandle endometriose .

Risikofaktorer for Non-Hodgkin 's lymfom


Risikofaktorer for Non-Hodgkins lymfom omfatter brug immunosuppression narkotika til en organtransplantation , visse infektioner som hiv og Heliobacter pylori , udsættelse for giftige kemikalier og være over 60 år .

Risikofaktorer for Hodgkins lymfom


Risikofaktorer for Hodgkins lymfom omfatte er mellem 15 år og 50 år eller ældre end 55 , der har en bror eller søster med sygdommen , er mænd , tidligere infektion med Epstein-Barr virus , nedsat immunforsvar , der bor i USA , Canada eller Nordeuropa og en højere socioøkonomisk status.

Forebyggelse

Selv om der ikke stensikre metoder til at forebygge kræft , forpligte sig til sund livsstil valg er dit bedste forsvar . Hvis du har visse risikofaktorer for disse kræftformer , bør du tale med din læge om valg af livsstil , som kan løse dette .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------