Position: hotel888 > 4 >

radikale behandlinger for lungekræft

   Disse diagnosticeret med lungekræft har en lang vej foran sig , især hvis kræften er ikke diagnosticeret , før et fremskredent stadium . For mange patienter, der ikke reagerer på kemoterapi , kan mere ekstreme metoder til behandling være nødvendig . Der er en række radikale lungekræft behandlinger til rådighed for patienter, der er løbet ud af de traditionelle behandlingsformer

Kirurgiske indgreb


En form . af radikale kirurgi er en extrapleural pneumonectomy , også kaldet en EPP . I denne procedure , er hele berørt lunge udvundet fra kroppen . En pleurectomy ligner kirurgisk mulighed , og i denne procedure kun foring af lungerne , er fjernet.

Clinical Trials


Kliniske forsøg er brugt til at afprøve nye lægemidler behandlinger . De typer af medicin bliver testet ændrer sig hvert år , så spørg din læge, hvis der nogen kommende kliniske forsøg, at du kan være en god pasform til .

Genterapi


Genterapi kan også bruges til behandling af ikke-småcellet lungekræft . Denne behandling er i stand til at dræbe kræftceller hos nogle patienter.

Radikale Stråleterapi

Høje doser af stråling er en måde at bekæmpe kræft . Denne metode er særligt velegnet til patienter, som har hjertesygdomme eller på anden måde er uegnet kandidater til kirurgi .

IAT

Immun forstørrende terapi ( IAT ) bruges til at bekæmpe lungekræft ved at injicere immunoproteins i kroppen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------