Position: hotel888 > 4 >

anti - angiogenese bivirkninger

   Anti-angiogenese narkotika , også kaldet angiogenese -hæmmere , stop kræft vækst ved at forhindre dannelsen af nye blodkar , at foderstoffer kræftceller

Betydning


Anti-angiogenese lægemidler ikke skade normale celler som kemoterapi narkotika , og deres bivirkninger er relativt mildere .

immunsystemet


Den største bivirkning af anti-angiogenese lægemidler er svækkelse af immunsystemet , som kan føre til infektioner . Et svagt immunsystem forhindrer også sår fra heler ordentligt .

Blødning


De fleste af anti-angiogenese medicin kan forårsage indre blødninger og tårer i maven og tarmene . Selv om dette er sjældent dødelig , kan det være et alvorligt problem for folk, der har en fortid med sådanne problemer .

blodtryk

Nogle anti-angiogenese lægemidler forårsage stigning i blodtrykket . Et kursus af blodtryk medicin kan behandle dette problem . Mennesker med en hjertesygdom og blodtryk problemer kan være ude af stand til at tage angiogenese -hæmmere .

Surgery

Folk foretaget en operation bør ophøre anti-angiogenese behandling for et par uger før og efter operationen for at sikre passende helbredelse.

Graviditet

Gravide kvinder eller slange forventer at blive gravide , bør ikke tage anti-angiogenese medicin , fordi de kan være skadelige for fosteret .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------