Position: hotel888 > 4 >

behandling for modermærkekræft i knæet

   Melanom er en alvorlig form for hudkræft . Ifølge Mayo Clinic , er der ingen enkeltstående årsag til melanom , selv om en almindelig årsag er udsat for kraftig sollys . Det kan vises overalt på huden , inklusive knæled

Symptomer


Ifølge National Institutes of Health , de mest almindelige symptomer på melanom omfatter en ny muldvarp eller en mole , der har ændret form eller farve . Andre symptomer omfatter en ændring i udseendet af huden .

primær behandling


Ifølge Mayo Clinic , den mest effektive metode til behandling af melanom i knæet , specielt den tidlige fase melanom , er kirurgisk excision af de berørte område .

Yderligere behandling


Hvis kræften har spredt sig ud over knæet , National Cancer Institute foreslår en bred vifte af behandlinger, som supplement til kirurgi , herunder kemoterapi og strålebehandling . Til tider alle tre kan være ansat .

Alternativ Behandling

Ifølge Mayo Clinic , en række kliniske forsøg er i kraft for at bidrage til at give nye muligheder for behandling af melanom. Disse omfatter chemoimmunotherapy , genterapi , vacciner og målrettet terapi

Side Effects

bivirkninger af behandlingen kan være alvorlige , og ifølge Mayo Clinic , kan inkludere træthed, især med strålebehandling . opkastning , kvalme og hårtab . Disse bivirkninger , dog er midlertidige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------