Position: hotel888 > 4 >

effekten af rygning på blære

   Ifølge den amerikanske Cancer Society , er rygning en af de vigtigste årsager til blærekræft . Ophobningen af kræftfremkaldende kemikalier i urinen erstatning celler i blæren . Den kur satser for blærekræft er høje , så længe den er opdaget tidligt

Alder


Risikoen for at en ryger udvikle blære kræft stiger med alderen . Mænd er mere tilbøjelige til at udvikle denne form for kræft end kvinder .

Chemicals


Kræftfremkaldende kemikalier, der findes i cigaretter ophobes i blodbanen og kroppen. Koncentrationer af disse kemikalier er i sidste ende filtreres gennem urin og skader celler i blæren . Den beskadigede celler i blæren kan øge risikoen for udvikling af cancer .

Rygning Vaner


Personer , der har røget i mange år er på et meget højere risiko for at udvikle blærekræft . Indånding mønstre påvirker også ophobning af kræftfremkaldende kemikalier i blodet og krop . Nedsat nikotin i cigaretter forårsager rygere til at indånde oftere og dybt .

Tobak Type

En korrelation mellem den type af tobak røget , sort vsblond , og risiko for blærekræft er ikke blevet endeligt fastlagt .

Sammensætning

Øget tilfælde af blærekræft blandt rygere i løbet af året tyder på, at ændringer i cigaret sammensætning kan være en medvirkende faktor .

Cure Priser

Satser for helbredelse blærecancer forblive høj , så længe betingelsen er opdaget tidligt . Satser betydeligt mindske længere sygdom er fortsat uopdaget .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------