Position: hotel888 > 4 >

er der en behandling for livmoderhalskræft , mens du er gravid ?

   Livmoderhalskræft er meget sjældent diagnosticeret hos gravide kvinder . Hvis det er blevet diagnosticeret , vil behandling for livmoderhalskræft afhænger af hvor langt kræft har avancerede , hvilken fase graviditeten er i og personlige ønsker for de involverede kvinde

tidlig påvisning


Påvisning af livmoderhalskræft sker ved en celleprøve . En celleprøve registrerer unormale celler i livmoderhalsen , som kan føre til livmoderhalskræft . Hvis præ-kræft celler eller unormale celler er fundet , vil behandlingen være anvist af Deres læge .

Typer af behandlingen, før Livmoderhalskræft


Behandling for unormale celler , der ikke er blevet kræft omfatte excision ( skære ud cellerne ) , elektrokauterisation ( brænder de unormale celler ) , Kryokirurgi ( unormale celler er frosne) , laser fordampningsvarme , radikale trachelectomy ( fjernelse af hele livmoderhalsen ) eller conization ( fjernelse af et område af celler ) .

Behandling for livmoderhalskræft


Hvis unormale celler , som under en celleprøve allerede er blevet kræft , så behandlingen kan indebære en hysterektomi , strålebehandling eller kemoterapi eller en kombination af de to sidstnævnte .

Livmoderhalskræft Mens Gravide

Ifølge Epigee , en graviditet og kvinders sundhed ressource , en kvinde konstateret livmoderhalskræft i sin vorden kan være i stand til at forsinke behandlingen af kræft til efter fødslen . En kvinde med mere forud stadier af livmoderhalskræft kan være nødvendigt at opsige graviditeten .

Ekspert Insight

Dr. Christina S. Chu anbefaler , at hvis livmoderhalskræft opdages , bør du tale med din fødselslæge og en gynækologisk onkolog at finde den rigtige plan for levering og behandling af kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------