Position: hotel888 > 4 >

er hæshed et tidligt tegn på lungekræft ?

   Lungekræft er en alvorlig medicinsk tilstand , der ofte er dødelig . Denne sygdom kan have mange tegn og symptomer forbundet med det . Det er bedst at anerkende disse symptomer så hurtigt som muligt for at søge omgående lægehjælp

Overvejelser


Ifølge Mayo Clinic , er der ingen tidlige symptomer på lungekræft , fordi de fleste tegn forekommer når sygdommen allerede har fået virkning , og er i sin fremskredne stadier . Hæshed er en af de mest almindelige symptomer på lungekræft , og i nogle tilfælde , nogle symptomer på lungekræft de tidligste symptom , der vises .

Symptomer


omfatter åndenød , hvæsende vejrtrækning, brystsmerter , knoglesmerter , hovedpine , hoste blod op og kronisk hoste .

Ekspert Insight


Ifølge Mayo Clinic , hvis en patient mener , at hæshed eller andre symptomer kan være et tidligt tegn på lungekræft , bør de rådføre sig med deres læge straks kontrollere, om denne sygdom .

Diagnose

At diagnosticere lungekræft , læger notere forskellige symptomer samt gennemføre en række test , der omfatter en lunge biopsi , røntgen af lungerne og undersøge slim fra lungerne .

Forebyggelse og Solution

Ikke rygning , undgå passiv rygning og kræftfremkaldende stoffer , test hjemmet for radon , spise en ordentlig kost , og undgå alkohol kan mindske risikoen for lungekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------