Position: hotel888 > 4 >

former for brystkræft bevidsthed grupper

   Brystkræft er en førende dødsårsag for kvinder i lande over hele verden . Breast Cancer Awareness grupper findes over hele verden og sortiment i både størrelse og formål . Mennesker skaber og slutte sig til disse forskellige former for bevidsthed grupper til personlige eller filantropiske årsager

Online Support Grupper


Online støttegrupper er oprettet. og sluttede af kvinder , der har behov for en stor støtte netværk af andre , som står over for , eller som har overlevet brystkræft . Disse netværk er især nyttig for dem, der ikke har familie , venner eller andre ressourcer i nærheden af dem for at hjælpe dem gennem deres kamp med kræft .

Uddannelse


Nogle brystkræftmåned grupper grundlagt for at øge undervisning om sygdommen , især for kvinder med lav indkomst områder . Disse grupper lærer kvinder, hvordan man gør bryst selv-eksamener , forklarer risikofaktorer for kræft , og i nogle tilfælde endda støtte det frie mammografi klinikker .

Fundraising


Nogle brystkræftmåned grupper fokuserer på fundraising indsats . De indsamlede midler går ofte i retning af forskellige brystkræft forskningsindsats . Alternativt kan fundraising indsats målrettes til at rejse penge til en bestemt kvinde eller en gruppe af kvinder med behov for penge til at få behandling eller til at dække udgifterne til lægemidler.

Efterladte

Nogle brystkræftmåned grupper grundlagt for at støtte dem, der har overlevet kræft .

Grupper for Mænd

Nogle brystkræft grupper er grundlagt for at støtte mænd, der har partnere diagnosticeret med sygdommen , og at øge kendskabet til antallet af kvinder kæmper denne kræftform hvert år .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------