Position: hotel888 > 4 >

forventede levealder i kræft i tyndtarmen

   Kræft i tyndtarmen ( også kendt som tyndtarmen ) kan være dødelig i nogle tilfælde . Tyndtarmen er af afgørende betydning for en korrekt optagelse af vitaminer . En person diagnosticeret med kræft i tyndtarmen , kan have en voldsomt fald i forventet levetid . Det stadium, som kræften har avancerede , sammen med andre faktorer , vil være afgørende for den enkelte patient forventede levetid

Faktorer


Forskellige faktorer . Der vil blive taget hensyn til at bestemme patientens prognose . Disse vil omfatte størrelsen af kræft svulster , scenen , som kræften har avancerede og patientens alder og fysisk form .

accept af andre kræftformer


Kræft i tyndtarmen ofte diagnosticeres ved siden kræftformer i tyktarmen . Brystkræft er en anden kræftform, der også kan blive diagnosticeret i takt med kræft i tyndtarmen . En ud af fire tilfælde af kræft i tyndtarmen sker samtidig med en anden form for kræft , som kan forkorte et menneskes levetid endnu mere end kræft i tyndtarmen alene .

overlevelsesrater


Denne form for kræft er meget sjældne , så der er en begrænset mængde data , der kan bruges til at beregne den gennemsnitlige forventede levealder for dem, der lider af denne form for kræft . Når det er sagt , ifølge Cancer. net de fem -års overlevelsesraten spænder fra 20 procent til 50 procent , forudsat at kræft kan fjernes kirurgisk .

Faser

Patientens prognose afhænger til dels af den fase, kræft . Jo tidligere , at kræften er diagnosticeret , jo større patientens chancer for at overleve . I første etape , er kræft lokaliseret i tyndtarmen . I fase to , har kræften spredt i en muskel væggen , og nogle gange ind i nabolandet organer . Af fase tre, er kræft rejst til lymfeknuder , og ved fjerde fase af kræft er rejst til den store organer i kroppen .

Clinical Trials

For patienter, der har en meget kort levetid , deltagelse i et klinisk forsøg kan være den bedste løsning . Hospitaler såsom Mayo Clinic jævne køre kliniske forsøg for små tarmkræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------