Position: hotel888 > 4 >

hvad er de behandlinger af fremskreden prostatacancer ?

   Fremskreden prostatakræft er kræft som har spredt sig uden for prostata til tilstødende væv eller fjerntliggende organer . Målet med behandling af fremskreden prostatacancer er ikke at helbrede kræft , men at udvide og forbedre livskvaliteten

Symptomer


Det er ikke ualmindeligt, at fremskreden prostatacancer at præsentere ingen symptomer overhovedet . Dog muligt symptomerne omfatter blod i urinen , blod i sæd , hævede ben , bækkensmerter , knoglesmerter og knoglebrud , og spinal kompression .

behandlingsmuligheder


Den mest almindelige behandlinger af fremskreden prostatacancer omfatter ekstern strålebehandling terapi ( EBRT ) , androgen afsavn eller hormon behandling ( ADT ) , og kemoterapi .

strålebehandling


EBRT bruges i kombination med hormon behandling for patienter med lokalt fremskreden prostatacancer . Stråling bjælker er rettet mod kræft stedet til at dræbe kræftceller , skrumpe tumorer og til at kontrollere spredningen af kræft .

hormonbehandling

ADT eller hormonbehandling bruger medicin til at fratage kræft af hormonet testosteron ved at blokere dens produktion . Hormon afsavn sulter kræften i et forsøg på at forhindre vækst og spredning . Kirurgisk fjernelse af testiklerne også opnår dette.

Kemoterapi

Kemoterapi anvendes i kombination med andre behandlinger , når disse behandlinger alene er ineffektive , for yderligere at hæmme væksten og spredningen af kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------