Position: hotel888 > 4 >

hvad er det primære behandlinger for knogle kræft ?

   Knoglekræft typisk har sin oprindelse i de lange knogler i arme og ben . Flere typer af knoglekræft eksisterer og kan påvirke børn og voksne . Behandlinger vil afhænge af forskellige individuelle faktorer

Bestemmelse Behandling


Din læge vil fastlægge den mest hensigtsmæssige behandling baseret på den type og stadium af dine ben kræft , din alder , din generelle sundhed og dine personlige præferencer .

Kirurgi


Kirurgisk valgmuligheder afhænger af placeringen af kræft . Hvis kræften rammer en del , kan kirurgen eller måske ikke være i stand til at skåne det . Hvis kræften påvirker en anden type af ben , kan kirurgen fjerne det helt og bruger ben fra en anden del af kroppen eller en særlig protese til at erstatte det .

stråling


Strålebehandling har til formål at dræbe kræft knogle celler . Din læge kan bruge det før operationen til skrumpe kræft -området før operationen , efter operation for at dræbe eventuelle resterende celler , for ubrugeligt tumorer , eller til at lindre smerter i de sene faser knoglekræft .

Kemoterapi

I lighed med stråling , er kemoterapi, som bruges til at skrumpe kræften før operation . Din læge kan også bruge kemoterapi til behandling af knoglekræft , der har spredt sig til andre dele af kroppen , ifølge Mayo Clinic

Side Effects

Kirurgi kan forårsage infektioner , svaghed eller tab af følelse . øger risikoen for fraktur . Kemoterapi kan forårsage hårtab , kvalme , mave forstyrret og træthed . Strålingen kan medføre tab af appetit , træthed og skader på sunde omgivende væv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------