Position: hotel888 > 4 >

hvad er kunne overleve satsen for prostatakræft ?

   Prostatakræft er den mest almindelige mandlige kræft bag hudkræft . Mens læger bruger visse data til at give en prognose , kan ingen forudsige , hvor lang tid en person vil overleve kræft . Ifølge den amerikanske Cancer Society , er ni ud af 10 prostatakræft findes i de tidligste faser

Bestemmelse Prognose


Læger bruge fem års overlevelse statistik til at bestemme prognosen for prostata og andre former for kræft . De er som regel opdelt efter type og stadium af kræft . Data beregner antallet af patienter stadig er i live fem år senere . Kan andre individuelle faktorer påvirker prognosen samt som alder og helbred.

Overvejelser om Statistik


Fem år Statistikken er baseret på patienter behandlet for mange år siden . Ifølge den amerikanske Cancer Society , har masser af forskud er gjort inden for diagnosticering og behandling af prostatakræft og patienter diagnosticeret i 2009 sandsynligvis have bedre statistikker end i øjeblikket.

Prognose for lokale Prostata Cancer


Hvis din kræft ikke har spredt sig ud i prostata , de fem års overlevelse er 100 procent .

Prognose for Regional Prostata Cancer

Hvis din kræften har spredt ud over det prostata til områder tæt på prostata , de fem års overlevelse er stadig 100 procent .

Prognose for Distant Prostata Cancer

Hvis din kræft har spredt sig til fjerntliggende organer , lymfeknuder eller knogler , de fem års overlevelse er 31 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------