Position: hotel888 > 4 >

hvad er risikoen for livmoderhalskræft behandlinger ?

   Livmoderhalsen forbinder livmoderen og skeden . Livmoderhalskræft former i væv i livmoderhalsen . Der er normalt ingen symptomer for livmoderhalskræft , men det kan diagnosticeres tidligt med regelmæssige celleprøve

Behandlingsmuligheder


Kendskab til etape af kræft , vil hjælpe med at bestemme den bedste behandling mulighed for livmoderhalskræft . Den fase af kræft afhænger af størrelse og dybde, og hvor langt det har allerede spredt sig.

Kirurgi Risici


Der er flere operationer , der kan udføres for at fjerne livmoderhalskræft . Risici fra disse operationer kan omfatte infektion af sår , blødning eller beskadigelse af andre organer .

stråling Risici


Strålebehandling bruges til at dræbe kræftcellerne . Risici fra stråling er hudforandringer , vandladning problemer , lavt blodtal , arvæv , vaginal tørhed , skader på æggestokkene , og svækket knoglerne .

Kemoterapi Risici

Kemoterapi er en blanding af anti-cancer medicin , der er givet ved injektion eller gennem munden . Kemoterapi kan forårsage lavt blodtal , øget risiko for infektion , træthed , kvalme , diarr¨¦ , og for tidlig overgangsalder ,

overvejelser

Afhængig af sværhedsgraden af kræft , kan læger bruger en kombination af disse behandlinger for livmoderhalskræft . Ved at kombinere disse behandlinger kan resultere i en bedre chance for patienten at reducere disse risici .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------