Position: hotel888 > 4 >

hvordan man behandler kløende brystvorter

  Kløende brystvorter drive kvinder skør ! Det er ikke let at behandle med kløende brystvorter især mens den i et offentligt sted . Kløende brystvorter er en meget almindeligt forekommende i de fleste tilfælde forårsaget af bh irritation , allergi , eksem eller svampeinfektioner . En række af enkle foranstaltninger tendens til at være nyttige til behandling af kløende brystvorter . Må ikke hvile på laurbærrene . Hvis du er over en alder af halvtreds , er ensidige brystvorten kløe eller dine symptomer ikke bedre efter et par ugers hjem retsmidler derefter gå se din læge for en evaluering .
en .
Undgå rene sæber , der kan være for tørring . Undgå duftende deodorant sæber som kan forårsage bryst irritation og forværre kløende brystvorter .
2 .
Påfør en rig fugtgivende lotion umiddelbart efter badning for at forebygge dehydrering af huden , irritation og kløe .


3 .
Påfør et tyndt lag af hydrocortison creme to gange om dagen i ti dage for at behandle kløende brystvorter .
4 .
Overvej at bruge en OTC anti-svampe creme som Lamisil hvis hydrokortison creme undlader at forbedre brystvorten kløe eller udslæt .
5 .


Kontroller, at du ikke bruger en ny vaskemidler og skyllemiddel. Kløende brystvorter er ofte et resultat af en allergisk reaktion på nye kemikalier eller tilsætningsstoffer. Overvej at bruge vaskeri produkter, som er farvestof , duft og uden konserveringsmidler .
6 .
Undgå nye bh'er eller sport bh'er , der kan forårsage brystvorte irritation ved at være for stram eller begrænse luft flow.
7 .
Forkæl kløende brystvorter forårsaget af konstriktiv sport bh'er ved at anvende papir tape eller vaseline , inden du kører . Denne enkle proces vil reducere gentagelser friktion og irritation .

8 .
Ophold på den laveste dosis af østrogen eller p-piller som muligt . Højere doser kan forårsage bryst eller brystvorte irritation .
9 .
Vedvarende kløende brystvorter , som ikke responderer på konservativ foranstaltninger bør altid vurderes af en læge at forsikre der er ingen beviser for mere alvorlige sundhedsmæssige problemer såsom Paget 's sygdom .

gode råd og advarsler


 • Kløende brystvorter er almindeligt i graviditeten .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------