Position: hotel888 > 4 >

hvordan man bruger solbeskyttelsesprodukter

  Det er ingen hemmelighed, at solbeskyttelsesmidler kan beskytte dig mod skader forårsaget af daglige solen . Uanset om du er på rejse frem og tilbage til arbejde , dyrke sport , eller ledes til stranden , der gælder solcreme for maksimal beskyttelse bør være en del af dit daglige skønhed regime . Brug solcreme er gjort for at hjælpe med at forhindre hudkræft og solskoldning samt andre hudproblemer forårsaget af overeksponering

Du skal bruge: .
Solcreme


1
.

Anvend en daglig fugtighedscreme til ansigtet , der indeholder solcreme . Den bør anvendes under din make up hver dag .
2 .
Sæt solcreme på mindst 15 minutter, før du tænkt på at gå udenfor . Efter, at genanvende det hver 30 minutter . Vandtæt solcreme kan vare op til 80 minutter, men ansøge hver time er foreslået .
3 .
Brug mere end du tror , du har brug for . Hvis du tror, du har nok på , tilføje nogle flere . Det vil tage omkring en teskefuld til at dække bare dit ansigt .

4 .
Vælg en solcreme , der beskytter mod UVA-og UVB- stråler . Disse indeholder zinkoxid eller titandioxid . Disse ingredienser giver solen blok til at sidde på toppen af huden .
5 .
Vælg den rigtige SPF for, hvad du laver . Hvis du planlægger at besøge stranden , i det mindste bruge en SPF 30 . På daglig basis , skal du bruge en fugtighedscreme med mindst SPF 15 . Det vil føles lettere på din hud .
6 .

Tilføj en hat til dækning . Hvis du vil være udsat for en lang periode , tage et dække for at placere over dig , hvis du begynder at brænde .

gode råd og advarsler


 • Brug en masse at dække dig selv .
 • Vælg den rigtige SPF .
 • Bær beskyttende tøj eller hat .
 • Se din læge eller hudlæge , hvis du har nogen modermærker eller pletter du føler kan være hudkræft .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------