Position: hotel888 > 4 >

hvordan man forebygger brystkræft i fire trin

   Brystkræft er en meget alvorlig medicinske stoffer . En anslået fyrre procent af brystkræft , der kunne forebygges hvert år , hvis kvinder holder sig til et par enkle trin . I denne artikel vil du lære et par måder at hjælpe sænke dine chancer for at få brystkræft

Du skal bruge: .
Bestemmelse
. Travesko .


1 .

Hold din kropsvægt ned . Dette er det samme for næsten alle kræft . Men som henviser til brystkræft , fedtceller producerer overskydende østrogen , som kan give næring til væksten af visse kræftformer .
2 .
Get og ophold i bevægelse. Får mindst 30 minutter motion om dagen . Sammen med at hjælpe dig med at opretholde en sund vægt , vil det også mishagsytringer dit immunforsvar og holde hormonelle niveau i balance.
3 .
Har en alkoholholdig drik om dagen , max . Fjerne alle alkoholholdige drikkevarer kan være meget gavnligt , men ikke nødvendigt . Hvis du kan lide at drikke alkohol , en drink en dag max vil ikke skade dig .

4 .
amme . Hvis du har en baby , amme udelukkende for seks måneder , som kan reducere din risiko for brystkræft med op til tres procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------