Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan bruge nye mammografi rådgivning

   Ny mammogram anbefalinger fra en Ministeriet for Sundhed og Human Services Task Force i slutningen af 2009 genererede livlig debat om, hvor tidligt kvinder bør begynde at have en mammografi , og hvor ofte de skal deltage i denne potentielt livreddende test , der screener for klumper i brystvæv , som derefter kan testet for kræftceller .
Den amerikanske forebyggende Services Task Force foreslog , at mammografi der ikke er nødvendige , før 50 år , hovedsagelig på grund af forekomsten af falske positiver . Mange kvinder med tykke brystvæv kan modtage falsk positive resultater , mens task force påpegede , at testen i sig selv øger stråling eksponering, der kunne øge sandsynligheden for et positivt resultat .
Arbejdsgruppen anførte endvidere, at eftersom kvinder ofte foretage selvstændige undersøgelser forkert , bør selvangive eksamener ikke fremhæves som en del af reproduktiv sundhed .
Brystkræft overlevende under en alder af 50 og American Cancer Society var hurtige til at anfægte disse forslag . The American Cancer Society , som var et forsknings- panel om emnet i 2003 , udsendte en erklæring om, at organisationen " specifikt bemærkes, at den samlede effektivitet af mammografi stiger med stigende alder . . . men begrænsningerne ændrer ikke det faktum , at brystkræftscreening hjælp mammografi starter i en alder af 40 redder liv .
"Med sin nye anbefalinger , er [ task force ] væsentlige fortæller kvinderne, at mammografi i en alder af 40 til 49 redder liv ; bare ikke nok af dem , " American Cancer Society indgået
.
Overlevende er hurtige til at træde bag den samme logik, og skeptikere af de nye forslag har udtrykt bekymring for, at den taskforce 's forslag vil blive brugt til at formulere nye sundhedspolitik . For nu task force anbefalinger er der kun , at der med kraftige debat næring begge sider af argumentet . Men det er vigtigt for hver enkelt person at tage sig tid til at uddanne sig selv om reproduktiv sundhedspleje og gøre hende egne beslutninger
1

være en oplyst deltager i din sundhedspleje .
Kend din familie medicinske historie, holde en sundheds- tidsskrift og forberede sig grundigt til lægens besøg af ankommende med en liste over emner , spørgsmål , tanker og bekymringer skrevet ud .
din families historie hjælper med at bestemme din risikofaktor for at udvikle brystkræft . En medicinsk tidsskrift giver dig mulighed for at dokumentere præcis sundhedsmæssige betænkeligheder , deres symptomer og deres datoer . Selv hvis du ikke skriver hver dag , holde en patientjournalsystemer med dine andre vigtige dokumenter såsom dit livstestamente og dit sygesikringsbevis , så du kan optage alvorlige sygdomme og ændringer i sundhed .
god forberedelse til en læge besøg giver dig mulighed for at få mest muligt ud af den tid , du tilbringer på kontoret . Da du betaler for din sundhed , så sørg for du tager fuld fordel af de professionelle til din rådighed .
2 .
Undersøg litteraturen .
Læs USA Forebyggende Services Task Force rapport og nogle af de sekundære litteratur . Mange kvinder er ikke involveret nok i deres reproduktive sundhedspleje eller sundhedsydelser nyheder i almindelighed . For eksempel vidste du , at selv fagfolk , der støtter start mammografi unge i livet enige om, at der bør være en bedre test til rådighed? Eller at forskerne arbejder på at skabe et nøjagtigt billeddannelse proces, der en dag kunne træde i stedet for biopsier ?
Hold dig ajour med forskning fremskridt og endnu vigtigere , at politiske beslutninger sikrer , at du har en stemme i sundhedssektoren vurderinger og domme . Tjek ind på hjemmesider som f. eks Medical News Today ( se Resources ) at holde sig orienteret .

3 .
Vælg en læge du kan lide .
Shop rundt , indtil du er fortrolig med din gynækolog . Som med enhver sundhedsperson, skal du sørge for aldrig at føle styrtede eller uvelkomne på hans eller hendes kontor . Derudover , så spørg dig selv ærligt , hvis du føler dig som tilpas med en mandlig læge, som du ville med en kvindelig .
Det er almindeligt at føle , at din gynækolog er dømme dig , fordi de er så bevidste om intime dele af dit liv , såsom hvor mange seksuelle partnere , du har været sammen med , hvor ofte du bruger beskyttelse og din STD historie . En god læge vil ikke gøre dig nøje , skamfuld eller ubehageligt .
Spørg venner om deres læger og shoppe rundt i din sundhedspleje planen sikre, at du vælger den bedst mulige sundhedspleje udbyder .
4 .
Tal med din læge .
Diskuter mammogram debatten med din læge . Den medicinske samfund er i færd med at danne meninger om rådgivning fra task force , og din læge kan give dig en værdifuld insider synspunkt .
medbringe kopier af litteratur , du gerne vil diskutere og spørge , om han eller hun har yderligere læsning at anbefale . Lav en særlig ikke-medicinsk udnævnelse til at drøfte spørgsmålet, så lægen ved, hvad de kan forvente , når du kommer til kontoret .
Det vil formentlig kun tage 15 minutter at hente lægens hjerne , og han eller hun vil blive imponeret over, at du er så bekymret og informeret om sundhedspleje spørgsmål .
5 .


Fortsæt selv eksamener .
Performing selvstændige eksamener giver tid til at overveje dit helbred og check-in med din krop . Det er vigtigt at vide , hvad dine bryster føles som og ligne , så du kan dokumentere ændringer i dit helbred tidsskrift nemt .
Selv om eksamen er gennemført nontraditionally , så længe det udføres på samme måde hver gang du vil være i stand til at observere og notere ændringer . For de bedste resultater med selvstændige eksamener sørg for at gennemføre dem på samme dag hver måned , helst to eller tre dage efter afslutningen af din menstruationscyklus .
Meget information er tilgængelig til at lære at gennemføre en bryst selv-eksamen , herunder et link i Resource nedenfor . Hjælp dine læger gør deres job ved at være opmærksom på din krop .
6 .
Tal med sine kære.
sidste ende beslutning om , hvor ofte at få en mammografi er dit og dit alene . Men tjek med din familie, fordi de kraftigt er investeret i dit helbred og kan have en mening . Tal med dem om problemer og bruge dem til at hjælpe med at skrive din pro og con lister .
Diskuter nuværende sundhedsvæsen nyheder med dem, så de også kan blive underrettet , veluddannede borgere og patienter . Holde dem ajour om din sundhedspleje beslutninger og forventer det samme fra dem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------