Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan forbedre din hud : 5 nemme tips

   Der er masser af nemme måder at hjælpe med at forbedre din hud , som ikke kræver særlige medicineret ansigt vasker eller dyre cremer . Her er fem tips til at hjælpe dig med at få at sund glød

Du skal bruge: .
Vand
Grøn te .
Omega 3 fødevarer .
Luffa eller exfoliants .


1 .
DRIKKE VAND ! Drikker mindst 36 ounce en dag , eller mere afhængig af din størrelse og aktivitetsniveau . Andre drikkevarer tæller ikke , bare ren rent vand . Vand hjælper fugte og forynge huden celler , men også støtte i rødmen ud toksiner og bringe i næringsstoffer .
2 .
Grøn Te . Hvis du ikke er drikkevand , drik grøn te . Det er fyldt med antioxidanter , som reducerer inflammation og hjælpe med at beskytte membraner af hudceller . Grøn te er også høj i polyfenoler , som er stoffer , der eliminerer frie radikaler , som hjælper med at bekæmpe hudkræft . En nylig undersøgelse udført på polyfenoler også konstateret, at de selv kan vende den aldrende hud ved foryngende døende hudceller .

3 .
Spis masser af omega -3 rige fødevarer såsom laks , andre fede fisk og forskellige nødder og naturlige olier . Tag omega -3 kapsler også . Omega -3 's er en afgørende faktor for at opnå sund hud . Disse essentielle fedtsyrer hjælper med at holde cellemembranerne sund ved at holde ud skadelige stoffer samt giver næring til ind i cellerne og exit med affaldsprodukter. ( cellemembraner består af fedtsyrer . )
4 .
Undgå junk food , det betyder sukker , hvidt mel , mættede fedtstoffer og stegt mad . Disse fødevarer kan forårsage dårlig reaktion i huden , og de kan fælde olie og bakterier under huden , der forårsager acne og andre hudlidelser . Hold dig til den sunde ting , stor hud begynder indefra og ud !
5 .

Exfoliate på regelmæssig basis . Få en blid luffa svamp eller en eksfolierende bodyscrub . Prøv at exfoliate 2-3 gange hver uge . Det vil bidrage til at fjerne lag af døde hudceller , og unclog porer , der afslører den sunde glødende hud under og også medvirken i færd med at producere mere hud celler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------