Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan forstå stadier af kræft

   At have en klar forståelse af de mange stadier af kræft kan være ganske forvirrende . Mange har det indtryk, at kræft er en stor scene , og det er det . Det er så langt fra sandheden , for kræft kommer i fire forskellige faser og hver en har en forskellig indvirkning på din krop . At have en klarere forståelse kan hjælpe en til at forstå kræft bedre . Viden er magt til en bedre forståelse
1
Hvad er iscenesættelse . ? Det beskrive omfanget og alvoren af en enkelt person kræft . Dette hjælpe lægerne til at planlægge behandling for hver person , for hver etape bære en forskellig behandling .
2 .
Det forstadier til kræft varierer i etaper fra nul til fire . Med nul er mild og fire er den værste
Stage 0-. Dette er , hvor kræft er til stede kun i lag af celler , hvor det begynder
Stage . I , II , III-Højere tal indikerer , at der er mere omfattende af de tilstedeværende kræftceller . At tumorstørrelse er større og /eller den har spredt sig til lymfeknuder noter og /eller andre organer , der støder op til den primære tumor . Det kan være fastgjort til huden eller musklen i denne fase .

3 .
Stage IV-Nogle kalder dette den værste fase af kræft eller den sidste fase, at kræft kan være i. Dette er, hvor det har bredt sig til andre organer i kroppen , og chancerne for at det er helbredt , er meget slank . Kræftceller i denne fase kan dele sig og sprede sig og forårsage en masse . En masse er en samling af kræftceller på ét sted , der kan bryde ud når som helst og spreder sig til andre dele af kroppen . Ville man kalde dette den mest kappe sagen, og behandlingen er meget omfattende .
4 .
Ved mellemstation det medicinske fagfolk bedre kan forstå udviklingen af kræft . Må ikke være bange for at stille spørgsmål , gøre forskning for at få svar . Lægerne er der for at hjælpe med enhver og alle bekymringer du har. Vide lidt er bedre end at vide ingenting .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------