Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan genkende tyktarmskræft tidlige symptomer

  Tyktarmskræft tidlige symptomer er en del af nøglen til at fange og behandle den tredje hyppigste årsag til dødsfald i USA . Som med de fleste kræftformer , der er behandlingsmuligheder mest talrige og succes med tidlig påvisning . Sæt dig med tyktarmskræft tidlige symptomer
1
forskning for at opdage enhver familie historie af tyktarmskræft

Da dine chancer for tarmkræft stiger med familiær historie er det klogt at vide, hvis nogen i din familie er blevet påvirket . Hvis ja , tale med din læge om , hvornår de skal begynde regelmæssige tyktarmskræft screening . Se også tips om denne side for kost ændringer for at forebygge tyktarmskræft . Mange af symptomerne på tyktarmskræft præsentere sig selv i senere faser , så tidlig påvisning er vanskeligt uden regelmæssig screening .
2 .

Vær opmærksom på eventuelle afføring ændringer .
Du kan opleve en indsnævring af din afføring , langtidsholdbare forstoppelse , konstant diarré , sort afføring eller blod i afføringen . Nogle af disse symptomer , bør indberettes til en læge .
3 .
Vær opmærksom på igangværende mavesmerter .
Polypper i tyktarmen er normalt forløber for tyktarmskræft . Selv polypper kan medføre mavesmerter , hvis de vokser sig store nok . Dog fremskredne stadier af kræft i tyktarmen også forårsage mavesmerter på grund af skader på tyktarmen og deraf følgende problemer .
4 .
øje med uforklarligt vægttab eller tab af appetit .
Selv om dette kan være forbundet med mange sygdomme , er det normalt et tegn på at noget er galt med dit fordøjelsessystem . Har en læge afgøre , om tyktarmskræft screening er i orden .
* Se flere tips om tyktarmskræft tidlige symptomer nedenfor .

gode råd og advarsler


 • Træthed eller anæmi kan også være et tegn på tyktarmskræft , hvis det ikke er en kronisk tilstand .
 • at forhindre tyktarmskræft forbruge 8-10 portioner af grøntsager og fiberrig frugt om dagen .
 • også skifte fra forarbejdet og simple kulhydrater til hele korn fødevarer .
 • Mænd , der drikker kaffe regelmæssigt har en reduceret chance for tyktarmskræft , sandsynligvis på grund af den afførende påvirke .
 • Se relaterede artikler over for mere information om sundhed og diagnose bistand .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------