Position: hotel888 > 4 >

hvordan man kan nægte kemoterapi for brystkræft

   Når brystkræft strejker , er der ingen perfekte svar . Nogle kvinder vælger kirurgi med strålebehandling . Nogle vælger kun kemoterapi , kun stråling , eller kun kirurgi . Andre afviser alle konventionelle processer , efter alternative metoder. Atter andre følge deres hjerte , skabe deres egen unikke blanding af traditionelle behandlinger og naturlige alternativer til at finde helbredelse . Uanset din helbredende blanding ser ud, hvis det indebærer at nægte kemoterapi , kan du nødt til at kæmpe for at blive hørt i løbet af de bekymringer din familie og medicinsk virksomhed.
1 .
Kend dine rettigheder . Det er din krop , og dem er dine bryster . Du har det sidste ord i , hvilke behandlinger du vil og ikke vil tillade . Når du træffe beslutning om at nægte kemoterapi , gå videre til de ting, du har sagt " ja " til og fokus der for styrke og helbredelse . Stå fast . Fortæl din læge , og din familie , ud-højre , at du nægter kemoterapi , men at du er åben for at høre andre metoder for at angribe denne årsag. Vær klar til at diskutere kirurgi eller strålebehandling som traditionelle medicinske behandlinger .
2 .
Forbered din krop . Uanset hvad vej du vælger at kæmpe brystkræft , skal du din krop til at være på optimal ydeevne til at hjælpe dig . Dit immunforsvar skal være stærk , ændre din kost til en , der er høj i rå frugt og grøntsager . Tilføj grøn juice og frugt smoothies at høste det fulde udbytte af antioxidanter . Opgiv dit sure liv stil. Stoppe med at ryge , nedsætte stress , sover mere , og undgå alle forarbejdede fødevarer , herunder kaffe , sodavand , hvidt sukker , hvidt mel og kunstige sødestoffer . Din krop har brug for en intern alkalisk miljø at bekæmpe off sygdom-give den, hvad den har brug for at bekæmpe

3
Forskning alternative metoder ! . Selvom det ikke er dokumenteret , er mange kvinder nægter nogen hjælp fra den medicinske der på alle . Der er levedygtige livsstil ændres , kost ændringer og mange videnskabeligt dokumenterede kosttilskud og urter , der bekæmper kræft . De fleste af de naturlige metoder , der hjælper til at reducere en kvinders risiko for at få brystkræft er også nyttige i at hjælpe til at bekæmpe brystkræft . For eksempel er forbruge mere frisk frugt og grøntsager anbefales at beskytte mod visse kræftformer , en rå fødevarer kost har været kendt for at kick-starte mange en kræft offer mod sundhed og helbredelse . Må din egen forskning .
4 .
Kontakt andre kvinder , der har nægtet kemoterapi og har skabt deres egne veje mod erobre kræft . Med hjælp af internettet , vil du være i stand til at tale med dem , lære hvad de har gjort og finde opmuntring . Find de oplysninger du har brug for . Svarene er derude . Hvis kemoterapi ikke er svaret for dig, så find ud af , hvad er. Forskere er ved at lære mere og mere om , hvad der er kræftfremkaldende, især i andre lande . Der er læger , ernæringseksperter og kvinder overvinde kræft uden kemoterapi , og det kan gøres
.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------