Position: hotel888 > 4 >

hvorfor hår falder ud efter kemo ?

   Kemoterapi er den kemiske behandling af kræft ved at indføre i kroppen lægemidler, der standser væksten af kræftceller . Disse stoffer dog også anholde vækst og formeringen af andre celler i kroppen , især dem , der som kræftceller , formerer sig hurtigt

Drug Handlinger


Kemoterapi narkotika er designet til at dræbe celler under deling . Hårceller vokser hurtigt , så kemo ofte , men ikke altid , dræber dem sammen med de farlige kræftceller . Kun visse lægemidler eller kombinationer af lægemidler , dog føre til tab af hår .

funktioner


Hår tab på grund af kemoterapi sjældent forekommer i en lav , organiseret mønster . Hår normalt kommer ud i klumper . Hårtab kan variere fra udtynding af hår på hovedet for at fuldføre tab af hår på hovedet , og i nogle mennesker selv deres øjenbryn , øjenvipper , og armhule og offentlige hår .

Tidsramme


kemo medicin , der forårsager hår tab begynder normalt at gøre det efter den anden eller tredje uge af behandlingen , nogle gange hårtab ikke sker før den anden runde af behandlingen . Hvis du ikke mister dit hår inden da , vil du sandsynligvis ikke miste det , mens den kemoterapi .

Effects

For nogle patienter , tab af hår er en af de mest stressende aspekter af behandlingen . Mange forsikringsselskaber vil betale for en paryk , der skal anvendes i denne periode ; din læge skal skrive en recept . Andre patienter oplever, at barbering deres hoveder eller investere i en garderobe med tørklæder og hatte hjælper dem i løbet af denne pukkel , mens de får godt .

Overvejelser

hårtab forårsaget af kemoterapi er midlertidig , og når din behandling er afsluttet din hår vil begynde at vokse igen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------