Position: hotel888 > 4 >

hvorfor skulle de give kemo for prostatakræft ?

   Mens kemoterapi er en fælles løsning i behandlingen af mange typer af kræft , har det ikke været en del af den traditionelle protokol i behandling af prostatakræft . Der er dog visse prostatakræft patienter, der kan drage fordel af den behandling

Fakta


Ifølge American Cancer Society , prostata kræft er den hyppigste intern kræft hos mænd og er den største årsag til mandlig kræftdødsfald . En ud af seks mænd vil lide af sygdommen på et tidspunkt i hans liv .

Kemoterapi


Kemoterapi omfatter indgift af giftige stoffer til at dræbe eller angribe væksten af kræftceller . De lægemidler , der indsprøjtes i en blodåre eller indtages oralt , cirkulerer i hele kroppen i blodbanen .

Fordele


Kemoterapi er normalt forbeholdt som en sidste udvej for mænd med fremskreden fase prostatacancer ( fase M + ) . Det er ofte brugt efter radikal prostatektomi , strålebehandling eller hormonbehandling har slået fejl, og at kræften har spredt sig til knoglerne , som forekommer i omkring en tredjedel af patienterne .

Fordele

I øjeblikket kemoterapi for prostata kræft er ikke helbredende , men det kan mindske smerter og langsom tumor vækst.

Future

Som beskrevet i bogen " Dr. Patrick Walsh 's Guide til efterladte Prostata Kræft , "af Patrick C. Walsh , MD , videnskabsmand Mario Eisenberger , er kommet op med et sæt faktorer for at forudsige, hvilke mænd kan have gavn af kemoterapi , efter at kræft er udryddet at forhindre tilbagevendende . Som en forebyggende foranstaltning , kan kemo gavn mænd , der udviser følgende faktorer : en tumor i lymfeknuderne , kræft i sædblærerne og /eller høje screening scores .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------