Position: hotel888 > 4 >

patientoplysninger om robot kirurgi & prostatakræft

   Ifølge den amerikanske Cancer Society , er næsten to millioner mænd i USA prostatakræft overlevende . Kirurgi er den mest almindelige behandlingsform for sygdommen , med den seneste form for kirurgi er den laparoskopiske robot radikal prostatektomi

Fakta


Den prostata er en lille kirtel i den mandlige krop , der producerer en del af den væske for sæd . 2008 American Cancer Society Statistics fortælle os , at en ud af seks mænd i USA vil blive ramt af kræft i prostata .

Hvad er Robotic Kirurgi ?


Det da Vinci Kirurgiske System er en minimalt invasiv , kirurg-kontrollerede robot fjernelse af prostata . Det er den øverste behandlingsmulighed for lokaliseret prostatacancer .

Fordele


Robotic kirurgi giver fremragende tre-dimensionelle forstørrelse , hvilket fører til mindre operationsstuen tid , mindre blodtab , færre ardannelse , og en hurtigere genopretning periode .

Ulemper

Den primære ulempe er uddannelsen mange kirurger mangler på da Vinci Kirurgisk System . Desuden kan mange hospitaler, der ikke tilbyder robot kirurgi på grund af de høje udgifter til udstyr.

Good News

John Hopkins Cancer Center rapporterer, at urin og seksuelle funktioner vende tilbage til patienten i et hurtigere tempo end med andre behandlingsmuligheder . Desuden viser deres undersøgelser, at færre maligne celler er efterladt end med andre procedurer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------