Position: hotel888 > 4 >

prognose af metastatisk brystkræft i knoglen

   Hvis din brystkræft har spredt sig til knoglerne , har du stadium fire brystkræft . Mens læger bruger visse statistikker til at give en generel prognose , kan ingen forudsige , hvor længe du vil overleve en bestemt type og stadium af kræft

Bestemmelse Prognose


Survival statistikker er tilgængelige for alle typer af kræft . Den mest almindelige type af data er de fem -års overlevelsen statistikker . Disse statistikker spore antallet af mennesker med en bestemt type og stadium af kræft , som stadig er i live efter fem år. Læger bruger dette som en retningslinje . Flere andre individuelle faktorer spiller ind , så godt.

Overvejelser om Statistik


Mens fem år statistikker giver lægerne et generelt billede , kan de ikke alene forudsige din overlevelse . Desuden er disse statistikker er baseret på patienter, der blev behandlet for adskillige år siden og kan ikke være en præcis gengivelse , hvis du var diagnosticeret for nylig .

Prognose for Stage Fire Breast Cancer


Den fem-årige overlevelsesrate for fase fire brystkræft er 20 procent , ifølge American Cancer Society . De bemærker, at denne statistik angiver den relative overlevelse . Kvinder med brystkræft , som døde af andre årsager end brystkræft er ikke medtaget ved beregningen af disse data .

Bestemmelse Behandlinger

På dette stadium af brystkræft , en kur er usandsynlig . Behandlinger til formål at reducere symptomer såsom stråling til at lette smerter fra kræft , som har spredt sig til knoglerne , og for bekæmpelse af kræft vækst og muligvis forlænge overlevelsen . Nogle patienter kan ikke vælge nogen form for behandling . Din læge kan diskutere alle risici og fordele ved hver behandling .

Eksperimentel Behandlinger og kliniske forsøg

Da mange trin fire kræftformer er uhelbredelig , nogle patienter er villige til at prøve eksperimentelle behandlinger eller tilmelde dig i kliniske forsøg, test behandlinger for slutstadie kræft . Din læge er en god kilde til information .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------