Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på den sidste fase af tyktarmskræft

   Tyktarmskræft er beskrevet i fem etaper , fra nul til fire ( med nul er den tidligste fase , carcinoma in situ ) . Dem, der modtager en diagnose af etape 1 eller etape 2 tyktarmskræft efter en rutine koloskopi kan have været fri for symptomer indtil dette tidspunkt

Typer af Symptomer


Der er to forskellige typer af kræft symptomer . lokale og systemiske . Lokale kræft symptomer påvirke afføringer og colon , mens systemiske kræft symptomer påvirker hele kroppen . Både lokale og systemiske symptomer på tyktarmskræft kan opleves i den sidste fase af tyktarmskræft .

lokale symptomer


Lokale tegn og symptomer på den sidste fase af tyktarmskræft , at man kan opleve , mens der lider af trin IV tyktarmskræft kan være ændringer i afføringsmønster som forstoppelse og diarré eller intermitterende begge , samt blod i afføringen og tyndere afføring . Den lokale symptomer på den sidste fase af tyktarmskræft har erfaring med det umiddelbare område omkring kolon og rektum . Hvis tumor er stor nok , kan en læge være i stand til at føle det gennem bugvæggen .

Systemisk Symptomer


Systemisk tegn og symptomer på den sidste fase af tyktarmskræft er vægttab og tab af appetit , træthed , kvalme og opkastning , anæmi ( lavt antal røde blodlegemer eller lavt jern i de røde blodlegemer ) , og gulsot , hvilket er en gul farve af hud og øjne forårsaget af leveren engagement .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------