Position: hotel888 > 4 >

tegn og symptomer på kræft i lymfeknuderne

   Den lymfeknude er et organ , der normalt fælder forurenende stoffer i den menneskelige krop og selv indikatorer for tilstedeværelsen af kræft andre steder i den menneskelige krop . Men der er flere typer af kræft , som påvirker lymfeknuder direkte , alle med det primære symptom på hævelse på et af de steder, knudepunkter . Mange svulster , der påvirker lymfeknuder er godartede eller endnu ikke kræft , så en læge pleje er nødvendig for at bestemme den mest gavnlige behandlingsforløb .

uforklarlige Vægttab


tabe mere end 10 procent af din oprindelige vægt uden tilsyneladende årsag er karakteristisk for lymfeknudekræft , som er feber , træthed og nattesved .

hævede lymfeknuder


I Hodgkins lymfom , knuder i nakke og skuldre er ofte store og gummiagtig , men hævelsen er smertefri for patienten . Små knuder , der kan mærkes lige under huden er et fælles tegn på non-Hodgkins lymfom , som kræften opflammer disse lymfeknuder og gør dem mere synlige .

Rygsmerter


Generelt rygsmerter , som ikke har åbenbar årsag og at patienten ikke kan identificere er rapporteret i nogle mennesker med Hodgkins lymfom .

kløende hud og Rødme

Broken blodkar under huden , kløende områder og skrøbelig hud , der bryder og bløder nemt er et almindeligt symptom på lymfekræft , fordi de hvide blodet tæller reduceres betydeligt og kan ikke reparere huden ordentligt .

mavesmerter eller kvalme

Kræft i lymfeknuder i bughulen kan medføre intestinal hævelse eller væskeophobning , hvilket gør vedtagelsen af afføringer vanskelige og smertefulde . Den øgede størrelsen af de andre fordøjelsessystemet organer kan også reducere patientens appetit .

Hævede Bryst eller med vejrtrækningen

Hvis lymfeknuderne inde i brystet , er påvirket af kræft , kan den efterfølgende betændelse begrænse transporten af blod til hjertet . Almindelige tegn på denne tilstand omfatter hævelser i brystet , arme eller hoved , åndedrætsbesvær eller tab af bevidsthed . Denne udvikling er alvorlig og skal behandles i en skadestue med det samme .

Hovedpine , nedsat kognitiv evne eller svaghed i visse kropsdele

Hvis kræft påvirker lymfeknuder i hjernen , kan det påvirke både kognitive funktion og den evnen til at kontrollere resten af kroppen . Hovedpine , svært ved at fokusere , personlighedsændringer , kramper og svaghed i visse dele af kroppen er alle symptomer på hjernen lymfom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------