Position: hotel888 > 4 >

telomerase & kræftbehandling

   Telomerase er et enzym opdaget i 1985 af Elizabeth Blackburn , Carol Greider og Jack Szostak , der modtog i 2009 Nobelprisen i fysiologi eller medicin for deres forskning . Telomerase spiller en aktiv rolle i kræft spredning

Hvad er telomerer ?


Ifølge den amerikanske sammenslutning for Aldringsforskning ( Afar ) , telomerer er enderne af kromosomer , der hjælper celler kopiere . De sikrer , at genetiske oplysninger finder sted i nye celler . Hver gang en celle deler sig, den telomerer forkorte og i sidste ende bliver så kort kan cellerne ikke dele videre .

Hvad er telomerase ?


Telomerase er et enzym, der findes i et par menneskelige celler , som vender vores cellulære ure , ifølge Afar Ved at gøre korte telomeres længere og stærkere .

Fuel for Cancer


Ifølge Afar , indeholde næsten 90 procent af alle kræftceller telomerase . Enzymets effekt på telomerer betyder, at det hjælper kræftceller to eksemplarer på ubestemt tid .

årsag til kræft

Afar rapporter om, at forskningen viser, at folk med korte telomerer har en højere risiko for at få kræft .

Anti-telomerase Narkotika

Mange forskere mener , at narkotika kan udvikles til at bekæmpe kræft celle kopiere beføjelser telomerase med få bivirkninger , Afar siger .

Ulemper

Afar tyder på, at i fremtiden mennesker med familie historie af visse former for kræft kan tage stoffer , der fungerer som telomerase -hæmmere til forebyggelse af kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------