Position: hotel888 > 4 >

tyktarmskræft levealder

   Levetiden for tyktarmskræft vil afhænge af den fase af kræft . For at give en prognose , skal du bruge lægerne på fem års overlevelse statistik , der angiver mængden af mennesker med en bestemt type og stadium af kræft , som stadig er i live efter denne periode . Mange mennesker er fortsat i live efter denne periode

Overvejelser for den forventede levetid


Mens fem år statistikken kan give nogle retningslinjer , det er vigtigt at bemærke, at de mest aktuelle statistikker på et givet tidspunkt er baseret på personer i behandling for mange år siden . Flere individuelle faktorer påvirker en prognose .

Etape 1


Fase 1 tyktarmskræft har en fem års overlevelse på 93 procent . Denne fase indikerer , at kræften ikke har trængt de ydre lag af tyktarmen eller lymfeknuder .

Stage 2A og 2B


trin 2A og 2B viser kræften har spredt sig til nærliggende væv , men har ikke invaderet lymfeknuder . De fem års overlevelse er 85 procent og 72 procent hhv.

Stage 3A , 3B og 3C

De forskellige substages af etape 3 angiver kræften har spredt sig ud i tyktarmen i bestemte nærliggende områder og mindst én til fire lymfeknuder . De fem års overlevelse satser er 83 procent for 3A , 64 procent for 3B og 44 procent for 3C .

Stage 4

Etape 4 tyktarmskræft har spredt ud over kolon til at fjerne steder som i lunger og lever . De fem års overlevelse er 8 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------