Position: hotel888 > 4 >

behandling for extragonadal kønsceller kræft

   Extragonadal kønscelle kræft er en sjælden form for kræft . Tumorer forårsaget af extragonadal kønsceller er normalt godartet . Dog kan disse tumorer blive til kræft og spredes til andre organer . Behandling af extragonadal kønscelle kræft svarer til behandlingen af mere almindelige kræftsygdomme

funktioner


Din kønsceller er beregnet til at udvikle sig til sædceller eller æg . Hvis disse celler rejser uden for dine æggestokke eller testikler , de kan løse i et andet organ og danne tumorer . Disse celler kan findes i ethvert organ del , men er mest almindelige i din hjerne og mave . Hvis venstre ubehandlet kræftcellerne kan fortsætte med at rejse og sprede sig.

Clinical Trials


Der findes flere typer af behandling for kræft . Standard behandlinger er accepteret som en effektiv og udbredt . Kliniske forsøg er udført for at teste nye behandlinger . Efter en behandling fuldfører en retssag , og er fundet effektive , kan det blive en standard for pleje . Deltagelse i et klinisk forsøg er frivilligt .

stråling


Strålebehandling indebærer en høj energi x-ray eller anden form for stråling til at dræbe kræftceller . Disse bjælker er rettet mod det sted, kræft . Specifik behandling planer og dosering afhænger af den type og stadium af kræft .

Kemoterapi

Kemoterapi bruger medicin til at dræbe kræftceller og forhindre dem i at vokse . Kemoterapi kan gives som en pille , et skud eller via en IV . Kemoterapi cykler og doseringer afhænger af scenen og type kræft der behandles, og patientens personlige helbred . Nogle kemoterapi narkotika har bivirkninger, der kan være svært at styre , hvis patientens personlige helbred er for dårlig .

Kirurgi

Kirurgi sker oftest på godartet extragonadal kimcelle tumorer . Hvis en tumor er kræft , er kirurgi ofte udføres efter kemoterapi eller strålebehandling er afsluttet for at fjerne eventuelle celler ikke dræbt af kemoterapi og strålebehandling.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------