Position: hotel888 > 4 >

definition af udvalgte prostata

   SELECT står for selen og E-vitamin Kræftforebyggelse Trial , det største f. eks forebyggelse retssag nogensinde er gennemført i henhold til National Cancer Institute . Undersøgelser har vist, at selen og E-vitamin-enten sammen eller hver for sig-kan mindske risikoen for prostatakræft med 60 og 30 procent , henholdsvis

Tilmelding


Mere end 35. 000 mænd i alderen 50 og ældre i studiet mellem august 2001 og juni 2004 . Af de enrollees , var de fleste af dem 55 og ældre , 15 procent var afrikansk- amerikanske aldre 50 og ældre . Afrikansk- amerikanske mænd var berettigede til at tilmelde i en yngre alder , fordi prostatakræft er fundet i afrikansk- amerikanske mænd tidligere i livet .

SWOG


SELECT var arrangeret af Southwest Oncology Group og er sponsoreret af National Cancer Institute .

Resultater


I september 2008 blev data analyseret , og det blev konstateret, at 200 mcg af selen og 400 Ius dagligt forhindrer ikke prostatakræft . Derfor blev SELECT deltagerne bedt om at stoppe med at tage studere kosttilskud .

Yderligere undersøgelser

Ifølge den officielle SELECT hjemmeside , data hentes fra studiet viser, at E-vitamin kan faktisk øge risikoen for at få prostatakræft og selen kan øge risikoen for at få diabetes mellitus . Efterforskere understreger , at resultaterne ikke er bevist , og forskning vil fortsætte .

steder

Deltagere i SELECT vil fortsætte med at gennemgå sundhedsovervågning og prostata eksamen i flere år på steder over hele USA og Canada .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------