Position: hotel888 > 4 >

eksperimentel behandling for lungekræft

   Lungekræft patienter kan vælge at deltage i kliniske forsøg, der vurderer nye metoder til at behandle denne sygdom . Patienterne kan modtage eksperimentel behandling på samme hospitaler og klinikker , de besøger, for standard behandling

Potentielle


Lungekræft patienter, som tager deltage i en eksperimentel behandling forskningsundersøgelse kan være blandt de første til at drage fordel af et nyt lægemiddel .

Funktion


Forskere studerer nye kemoterapi narkotika , nye måder at give strålebehandling og bedre måder at drive lungekræft kirurgi . Andre nye behandlinger under undersøgelsen omfatter kræft vacciner og genterapi .

Henvisning


Henvisning til lungekræft behandling undersøgelser foretages af patientens læge . Lægen afgør , om patienten opfylder kriterierne for lungekræft undersøgelsen .

Dækning

Medicare tjenestemodtagere og veteraner kan modtage dækning for en del af alle deres eksperimentelle lungekræft behandling fra den føderale regering . Private forsikringsselskaber kan dække forsøg terapier , hvis nogle beviser behandlingen er gavnligt .

Advarsler

Under urter eller alternative medicin er ikke det samme som deltager i et klinisk forsøg for lungekræft . Lungekræftpatienter interesseret i eksperimentel behandling bør deltage i en læge-overvåget forskningsundersøgelse for at sikre patienternes sikkerhed og behandlingseffekt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------