Position: hotel888 > 4 >

er kemoterapi altid nødvendigt for brystkræft ?

   Der er en række af behandlingsmuligheder for brystkræft . Behandling valg afhænger af typen og iscenesættelse af kræft og præferencer af patienten . Kemoterapi er ikke altid bruges som en behandling

Baggrund


Brystkræft er kræft , der udvikler i vævet i brystet . Brystkræft er fundet hos både mænd og kvinder , selv om det er meget mere udbredt hos kvinder .

Typer af behandling


Kirurgi , strålebehandling , kemoterapi , hormonbehandling og målrettede behandlinger er de fem typer af standard brystkræftbehandling .

Kliniske forsøg


Kliniske forsøg er brugt til at afprøve nye former for behandling , såsom sentinel lymfeknude biopsi og højdosis kemoterapi med en stamcelletransplantation . Deltage i et klinisk forsøg kan give dig adgang til banebrydende typer af behandling , eller behandlingen kan være mindre effektive end standard behandling .

Kemoterapi fakta

Kemoterapi er en type medicin , der dræber hurtigt voksende celler , herunder kræft celler . Kemoterapi bruges ofte som en brystkræftbehandling i den tidlige fase invasiv brystkræft , fremskredent brystkræft , eller før kirurgi med henblik på at formindske tumoren .

Overvejelser

Den iscenesættelse af brystkræft og patientens præferencer hjælpe med at bestemme den optimale behandlingsforløb . Kombinationen af forskellige former for behandling kan også være effektiv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------